PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.
single pic

Byleiligheter med havutsikt.

Tilrettelagt og tilpasset så du kan nyte opplevelsen av å bo midt i byen, men samtidig helt ytterst.
Tangen Ytterst bygges med materialer av tegl, puss, glass og tre. Leilighetenes 1. etasje er hevet opp og med brystning på terrassen. Du er skjermet for innsyn selv om du selv ser alt. Tangen Ytterst bygges planmessig i sammenheng med resten av Tangenområdet, men vi har krydret fasaden med et spennende og variert uttrykk på byggene og skapt en spennende skyline.
Leilighetene er for det meste gjennomgående med fokus på gode uteplasser. De fleste kan nyte både formiddags- og ettermiddagssol. Leilighetene har store vinduer for å få et optimalt utbytte av den fantastiske utsikten. Leilighetene har minimum to soverom, det ene med bad. Hver leilighet har gjestetoalett og dusj. Tilrettelagt og tilpasset så du kan nyte opplevelsen av å bo midt i byen, men samtidig helt ytterst.
single picAlle leiligheter har kjøkken fra Strai i premium kvalitet med modell malt Profil, eller Uni hvit høyglans. Garderobene er også fra Strai. Skyvedørsgarderobe i entré for de fleste leilighetene. Baderomsinnredning har Uni hvit høyglans med heldekkende vask og speil med integrert lys. Alt er tilpasset dine behov, og hjemmet ditt er lagt til rette for alle.

Kontakt
Sørmegleren ved:

Rolf Elieson
E-post: rolf@sormegleren.no
Tlf: 990 99 107

Rita Ommundsen
E-post: rita@sormegleren.no
Tlf: 990 99 108